Karst mist kerst.spot

Intro

 

De acteurs van Karst mist kerst staan klaar om een eindejaarsshow te geven. Ze hebben verschillende acts voorbereid vol muziek, dansjes en magie. Kerstslingers en glitterdoeken versieren het podium.

Maar het loopt al mis van in het begin. Karst, één van de acteurs is er niet meer bij. Zo goed en zo kwaad als ze kunnen proberen ze toch een geslaagde revue te spelen. Al steekt gemis vaak de kop op, of verdriet, of boosheid. Ze kunnen het niet laten om over hem te spreken. En ze beseffen hoe belangrijk het is om plezier te maken in het leven. Karst mist kerst viert het leven en brengt een ode aan vriendschap.

Ook in het echte leven zijn deze acteurs een groep vrienden. En helaas missen ze ook in het echte leven een vriend die er normaal had bij geweest. Met hem in gedachten maakten ze deze show, een revue met een aaneenschakeling van acts die onderbroken worden door gesprekken over hun gemis.

 

CREDITS

van en met: Jan Decleir, Mieke De Groote, Koen De Sutter, Sanne Samina Hanssen, Nico Sturm, Peter Van den Begin, Jonas Vermeulen
compositie: Jonas Vermeulen
live muziek: Jeroen Capens, Tijl Piryns, Walter poppeliers, Adriaan Van de Velde
kostuumontwerp: Joëlle Meerbergen
choreografie: Christian Cellini
vormgeving: Niek en Sjoerd Kortekaas
lichtontwerp: Mark Van Denesse